Adventure

Aarhus i vandet

Elsker du bare vandet, og er den fødte vandhund? Så prøv en af de mange oplevelser Aarhus tilbyder ude på vandet.

På eventyr i Aarhus Bugt.
Læs mere og bestil her

Prøvedykning.
Læs mere og bestil her

Kitesurfing.
Læs mere og bestil her

Vandscooter.
Læs mere og bestil her

Undervandsjagt.
Læs mere og bestil her

Bliv racerkører

Har du altid haft en bankene hjerte for hurtige biler? Du har måske fulgt spændt med hjemme bag skærmen hver gang Kevin Magnussen har kørt Formel 1. Hvorfor ikke prøve det selv? Der er mange muligheder for at blive racerkører for en dag, både i en Ferrari men også en rigtig Formel 1 bil.

Kør Ferrari.
Bestil og læs mere her

Kør Lamborghini.
Bestil og læs mere her

Kan du ikke bestemmer dig for om det skal være Ferrari eller Lamborghini, så prøv begge.
Bestil og læs mere her

Formel 1 Simulator.
Bestil og læs mere her

Kør Audi R8.
Bestil og læs mere her

Passagere i en Ferrari.
Bestil og læs mere her

Passagere i en Lamborghini. 
Bestil og læs mere her

F16 Flysimulater

Det er en hver drengerøvs drøm at komme ud og flyve i en F16 flysimulator, hos YouFly bliver det så realistisk som det kan blive! Priserne starter allerede fra 299,-.

Book billetter her

Læs mere her

Helikopter tur

Opleve Aarhus fra en helt ny side, nemlig luften. Prøv at flyve over smilets by og oplev byen fra et nyt perspektiv. Du kan flyve med helikopter fra flere forskellige udbydere.

Book en helikopter tur: her: 

Heli Company
http://www.hghelikopter.com

Skyfox
http://www.skyfox.dk

Escape factory Aarhus

Hos Escape Factory har du 60 min til at flygte, du flygter ved at løse gåder og finde ledetråde, inden det er for sent, og du bliver fanget og dermed taber spillet. Har du hvad der skal til for at løse opgaven? Find ud af det. Der findes tre forskellige rum.

http://escapefactory.dk

Secretgames

 

Hos secretgames har du 60 min til at flygte, du flygter ved at løse gåder og finde ledetråde, inden det er for sent, og du bliver fanget og dermed taber spillet. Har du hvad der skal til for at løse opgaven? Find ud af det. Der findes to forskellige rum.

http://secretgames.dk

SeaRangers

Få skræddersyet et kundearrangement, personalearrangement eller teambuilding til 2 eller 200 personer, hos Aarhus SeaRangers.

http://searangers.dk

Sprækkebjerg

Der er masser af sjove aktiviteter at lave ved Sprækkebjerg, der er fodbold golf, forhindringsbane, rapelling, klatring og bueskydning. Så der er nok at lave ved Friluftcenter Sprækkebjerg.
http://www.friluftscenter.com

Action-Fun

Hos Action fun er der masser af sjov, der adventure i masse vis, der er markræs, skydning, ridning, ATV ræs, Waterballs og sumodragter.

http://www.actionfun.dk

Outdoor Xplore

Hos Outdoor Xplore kan du prøve mange forskellige ting, såsom paintball, highroping, powerboating, gode polterabend arrangementer og adventure arrangementer med bl.a bueskydning og ATV ræs.

Outdoor Xplore
http://aarhuspaintball.dk

Aarhus vandskiklub

Elsker du vandet og udfordringer på vandet? Så prøv Aarhus vandskiklub. Der er flere udfordringer hvor du er spændt bag på en speedbåd.

http://www.aarhusvandskiklub.dk

Scroll Up
Share This