Periode aktiviteter

Strandbaren

Er du til sol, strand og sommer? Så er Strandbaren i Aarhus det perfekte sted!
Hos Strandbaren er der både mulighed for noget kold at drikke og noget lækkert mad. Der er mulighed for at ligge på stole lavet af paller og få sand ind imellem tæerne. Du kan også spille Beach Volleyball på en af deres mange baner. Alt dette, lige ved centrum, på Aarhus Ø.

Strandbaren

Spot Music Festival

Spot Festival i Aarhus giver hvert år nye musiktalenter mulighed for at vise, hvad de kan. Det er derfor en god mulighed for at høre fremtidens kunstnere.
Spot Festival finder sted i starten af maj. I 2018 er Spot festival fra 10-13 maj.

http://spotfestival.dk/

Northside Festival

Tag på Northside Festivallen, som er en af Danmarks tre største festivaller. Northside har hvert år flere store navne på listen af kunstnere. De perfekte rammer for en god oplevelse.
Northside Festivallen er i midten af Juni. i 2018 er det 7-9 juni.

http://northside.dk

Aarhus Festuge

En gang om året baner Aarhus op for Aarhus Festuge. Der opstår en helt særlig stemning i Aarhus under festugen, hvor byen summer af liv. Du kan se frem til at blive underholdt, overrasket og udfordret, når vi præsenterer nytænkende kunst- og kulturoplevelser fra ind- og udland, som kun kan opleves én gang og ét sted: til Aarhus Festuge.
Aarhus Festuge er hele ugen imellem August og September

http://aarhusfestuge.dk

Classic Race Aarhus

Elsker du når der er fart over feltet. Elsker du veteran biler? Så er Classic Race Aarhus lige noget for dig!
Classic Race foregår i midten af maj og i 2017 er det fra 25-27 maj.

http://www.craa.dk/

Skøjtebane

Skøjtebane udeforan musikhuset. Hver vinter sætter pladsen udeforan Musikhuset rammerne, for en fantastisk udendørs skøjtebane, der vil være mulighed for leje af skøjter i eftermiddag og aften timerne, og fuld tilgængelighed døgnet rundt.
Læs mere her

Scroll Up
Share This